Приклучи се на најголемото .mk домен семејство во Македонија. Купи свој домен веднаш!

НАРАЧАЈ

Регистрирај си свое домен име.

www.

АВТОМАТСКА И БЕСПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЈА НА СКРИПТИ

100% ЗАДОВОЛСТВО

Имаме само задоволни клиенти. Рекламација 30 работни дена.

100% ЗАДОВОЛСТВО

Инстант активација

Услугите се активираат веднаш. Процесот е автоматизиран.

Инстант активација

Платете online

Со вашата картичка и добијте ја услугата за само неколку минути.

Платете online
HalkBank Visa Logos Maesto & Mastercard Logos Casys Payment System Logo

ХОСТИРААТ КАЈ НАС

Брзи информации Информации

МКхост ДООЕЛ
Бул. Јане Сандански бр. 71А - А4.7
1000 Скопје
+389 71 318 520
+389 71 766 867
+389 76 233 418
info@mkhost.com.mk
Сметка: 210-0613667201-77 Тутунска Банка
Сметка: 270-0613667201-84 Халкбанк

Пријави се Newsletter

За специјални понуди и попусти!


Следете не Следете не